REDEFINIM VIITORUL IMPRIMĂRII PRIN TEHNOLOGIA HEAT‑FREE

Imprimantele Epson cu jet de cerneală consumă mai puțină energie, fiind economice.

Vizionați clipul video
Tehnologie Heat‑Free

Trecerea la tehnologia Heat-Free pentru un consum redus de energie

Pământul se confruntă cu numeroase provocări legate de mediul înconjurător. Răspunsul la aceste provocări depinde de fiecare persoană și fiecare companie care se gândește la schimbarea comportamentului. Și cu toții putem contribui cu ceva.

În cadrul companiei Epson, ne concentrăm pe schimbarea modului în care consumăm energie. Facem asta prin trecerea la tehnologia Heat-Free, care nu utilizează căldură în procesul de evacuare a cernelii și asigură un consum mai redus de energie. Cu fiecare pagină imprimată putem schimba povestea împreună.

Așadar, atunci când faceți următoarea alegere de imprimare, gândiți-vă să treceți la tehnologia Heat-Free. Utilizați tehnologia în avantajul dvs.

Cum poate avea o schimbare mică un impact pozitiv asupra drumului spre net zero

Epson și-a unit forțele cu experți de la Universitatea din Cambridge pentru a înțelege mai bine modul în care imprimarea poate contribui la reducerea impactului asupra încălzirii globale.

Cercetarea a identificat că, pentru a putea menține lumea pe drumul către un viitor cu emisii de dioxid de carbon la nivel net zero, energia consumată de echipamente la nivel mondial trebuie să scadă în medie cu aproximativ 25% față de nivelurile din 2020 până în 2030 și cu 40% până în 2050. De asemenea, a relevat că trecerea la nivel mondial de la imprimantele cu laser la cele cu jet de cerneală până în 2025 ar putea reduce emisiile de energie la 52% din nivelurile actuale, iar această tehnologie cu jet de cerneală poate fi cu până la 90% mai eficientă din punct de vedere energetic decât tehnologia laser, în funcție de tipul de imprimantă.

Comparație între procesele de imprimare

Imprimantele laser și cele cu jet de cerneală pot arăta la fel pe dinafară. Important, însă, este ceea ce se află în interior. Imprimantele cu tehnologia Epson Heat‑Free nu necesită căldură în procesul de evacuare a cernelii. În schimb, se aplică o presiune pe elementul Piezo, care se flexează înapoi și înainte, evacuând cerneala din capul de imprimare.

Vizualizare produse

Vizionați clipul video
Descărcați broșura

Avantajele tehnologiei Heat‑Free

Creșteți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător, fără compromisuri.

Descoperiți avantajele tehnologiei Epson Heat‑Free

Găsiți imprimanta ideală cu ajutorul instrumentului nostru de căutare a imprimantelor.

Descoperiţi cât de mult CO2 şi electricitate puteţi economisi

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

Aflați mai multe despre responsabilitatea socială corporativă