SPUNEȚI ADIO CARTUȘELOR DE CERNEALĂ

Economisiți până la 90% din costurile de imprimare1

SERIA ECOTANK

80 de milioane de imprimante EcoTank vândute în toată lumea6

Ce este EcoTank?

Un multifuncţional EcoTank este fundamental diferit de majoritatea imprimantelor – în loc de cartuşe, acesta vine cu un rezervor mare pe care îl puteţi umple cu cerneală din recipientele incluse. Încă de la început, aveţi suficientă cerneală pentru a printa până la 14.000 de pagini2 – ceea ce înseamnă că economisiţi timp şi bani, deoarece nu schimbaţi frecvent cartuşele. Instalarea este simplă, realimentarea este uşoară şi nu vă murdăriţi, apoi beneficiaţi de printări de calitate, pe bandă rulantă.

Vizionaţi clipul video complet

Imprimare la cost minim

Economisiți până la 90%

din costurile de imprimare3

PRINTAŢI PESTE 390 DE PAGINI ALB-NEGRU CU NUMAI 5 RON4

PRINTAŢI PESTE 260 DE PAGINI COLOR CU NUMAI 10 RON4

Siguranță

Un set de recipiente este echivalentul a până la 66 de cartușe de cerneală1 , așadar puteți imprima mii de pagini fără bătăi de cap.

De ce să alegeţi EcoTank

Prezentarea gamei

Printare zilnică

Printaţi, scanaţi sau copiaţi cu uşurinţă folosind multifuncţionalele EcoTank pentru acasă.

Printare la calitate profesională

Îndepliniţi-vă sarcinile în mod eficient cu aceste modele EcoTank de business.

Printare foto

Realizaţi fotografii strălucitoare, extraordinare şi bucuraţi-vă de culori vii şi bogate.

Imprimante EcoTank monocrome

Economisiți până la 50% din costurile de imprimare în trei ani, în comparație cu imprimantele laser monocrome9

Printaţi de pe dispozitive mobile şi multe altele

Cu gama de multifuncţionale all-in-one compacte de la Epson, echipate cu Wi-Fi, printarea de pe dispozitivele mobile poate fi simplă şi rapidă. Nu mai este necesar să fiţi legat de birou – trimiteţi fişierele de printat de pe tabletă sau smartphone prin Wi-Fi şi o gamă de aplicaţii de printare pentru mobil gratuite⁸.

Vizionaţi clipul video
Aflaţi mai multe

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Găseşte EcoTank-ul potrivit pentru tine

1 Pe baza calculelor Epson, economii medii privind costul pe pagină și numărul mediu de cartușe de cerneală necesar pentru imprimarea aceluiași număr de pagini ca și recipientele de cerneală EcoTank „101” și „103”. Comparație între volumul mediu (imprimări A4 conform modelului de testare ISO/IEC 24712) al recipientelor EcoTank din seriile „101” și „103” și consumabilele originale (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, livrări din 2021, publicat în T1 2022) utilizate la cele mai bine vândute 10 imprimante A4 cu jet de cerneală, pentru uz personal, în Republica Cehă, Ungaria și Polonia (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, livrări din 2021, publicat în T1 2022). Cost pe pagină calculat prin împărțirea veniturilor relevante din vânzările de recipiente/cartușe și a volumului total la vânzările unitare.

2 Volumele de printare menţionate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea printării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC 24712. Volumele de printare menţionate NU se bazează pe standardul ISO/IEC 24711. Volumele de printare menţionate se bazează pe recipientele de cerneală de schimb şi pot varia în funcţie de imaginile pe care le printaţi, de tipul de hârtie pe care îl utilizaţi, de frecvenţa printării şi de condiţiile de mediu, cum ar fi temperatura. În timpul configurării iniţiale a imprimantei, o anumită cantitate de cerneală este utilizată pentru a umple duzele capului de printare, prin urmare, volumul printat cu setul inclus iniţial poate fi mai mic.

3 Pentru toate modelele, cu excepţia L805, L810, L850, L7160, L7180: Număr mediu de cartuşe necesare/economii obţinute pentru printarea aceluiaşi număr de pagini cu recipientele de cerneală EcoTank incluse (cu excepţia L805, L810, L850, L7160), excluzând prețul echipamentelor hardware. Comparație între media gamei EcoTank A4 față de media celor mai bine vândute 10 modele din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, în perioada cuprinsă între aprilie 2017 – martie 2018. Costurile de printare au fost calculate la proporțiile cartușelor Standard și XL pentru aceeași perioadă de referință pentru piețele din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Prețul mediu de vânzare a fost calculat prin împărțirea veniturilor la unități. Volume de imprimare ale cartușelor de cerneală așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.
Pentru modelele L805, L810, L850, L7160, L7180: Economii medii obținute pentru printarea aceluiași număr de pagini cu recipientele de cerneală incluse în gama EcoTank, excluzând prețul echipamentelor hardware. Comparație între media gamei EcoTank A4 față de media celor mai bine vândute 10 modele din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, în perioada cuprinsă între aprilie 2017 – martie 2018. Costurile de printare au fost calculate la proporțiile cartușelor Standard și XL pentru aceeași perioadă de referință pentru piețele din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Prețul mediu de vânzare a fost calculat prin împărțirea veniturilor la unități. Volume de imprimare ale cartușelor de cerneală așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.

4 Numărul de pagini printate se bazează pe cel mai înalt cost per pagină (CPP) pentru rezervoarele de cerneală 101, 103, 112 şi 664 de la Epson. Costul per pagină se calculează din preţul total recomandat (RRP) pentru rezervoarele de cerneală cyan, magenta şi galben pentru paginile color sau din preţul recomandat (RRP) pentru rezervoarele de cerneală neagră pentru paginile alb-negru, împărţit la volumul de pagini publicat. Preţurile recomandate (RRP) sunt valabile din august 2023

5 Informaţiile au la bază datele privind volumul de vânzări, colectate de la IDC WW HCP Tracker (datele din trimestrul 4, 2018).

6 Începând cu 31 martie 2023. IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, livrări din T4 2010 – T1 2023, publicat în T1 2023

7 Pe baza testelor de comparare a performanţei, testele Epson L3150/L4160 vs. HP Smart Tank Wireless 515 şi testele de productivitate pe o singură pagină efectuate de Canon G3411/G6040, Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), februarie 2020. Cel mai rapid timp de printare a unei singure pagini, comparativ cu sistemele 3-în-1 cu rezervor de cerneală de la producătorii originali (OEM), cu printare A4, Wi-Fi şi jet de cerneală. Pentru rezultate şi detalii complete privind condiţiile de tastare, citiţi rapoartele Buyer Lab care pot fi găsite aici: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Epson este o marcă comercială înregistrată, EXCEED YOUR VISION şi siglele sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Seiko Epson Corporation. Toate celelalte mărci comerciale aparţin proprietarilor respectivi şi sunt utilizate numai în scopuri de identificare.

8 Necesită o conexiune wireless la internet. Pentru mai multe informaţii şi pentru limbile şi dispozitivele acceptate, vizitaţi https://www.epson.ro/apps-software/epson-connect

9 Economii realizate în 3 ani, imprimând 406 pagini pe lună. Comparația costurilor include prețul echipamentului hardware și al recipientelor de cerneală/cartușelor de toner incluse și de rezervă. Comparația prețurilor echipamentelor hardware este efectuată pe baza prețurilor inițiale ale modelului Epson M1100 și pe baza prețurilor medii ale celor mai bine vândute 77% din imprimantele laser monocrome A4 cu funcție unică (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) din Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, restul SEE, România, Slovacia, Slovenia și Turcia, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Comparația costurilor de imprimare este realizată pe baza prețurilor inițiale ale recipientelor de cerneală neagră Epson (seria 110) și pe baza prețurilor medii ale cartușelor de toner negru originale OEM cu cel mai mare volum de imprimare disponibil pentru 77% din cele mai bine vândute imprimante laser monocrome A4 cu funcție unică (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) din Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Volume de imprimare ale cartușelor de toner pentru imprimantele laser concurente așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.